Tilbygning efter høje standarder​

Hos DHK-BYG opfører vi enhver tilbygning efter professionelle standarder, hvor vi giver kunden lige præcis den løsning, som de ønsker. Hvor meget vi skal stå for, bestemmer du. 

Vi kan hente en tilladelse hos kommunen, og vi kan både stå for hoved- og totalentreprise. Vi holder til i Aalborg, men kører ud i hele Nordjylland, eksempelvis til Hjørring, for at lave din tilbygning. 

Vi udfører kun tilbygning i topkvalitet

​Vi har mange års erfaring i tømrerbranchen, som har givet os mange gode oplevelser med tilbygning i alle afstamninger. Derfor kan vi bygge en tilbygning i højeste kvalitet, som følge af vores erfaring, som tømrer- og byggefirma. Vi overholder altid de aftalte arbejdstidspunkter, ligesom vi færdiggør projektet til aftalt tid. Er der indgået særlige aftaler, bliver de fulgt til punkt og prikke. Du bestemmer selv, hvor stor indflydelse vi skal have.​

Et godt og billigt alternativ til en flytning

Hvis du har brug for flere kvadratmeter, kan en tilbygning være et godt og billigt alternativ til en flytning. Med en tilbygning kan du blive boende, men det kræver, du har undersøgt lokalplanen og bygningsreglementet. Vi tilbyder også renovering af din bolig.

Hvis du er i tvivl om regler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kontaktes på telefon 31 76 39 60 eller via kontaktformularen.​

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG ApS her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 36403438

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk