Nyt tag i høj kvalitet og andet tagarbejde

Et stærkt og solidt tag skal beskytte din bolig mod vind og vejr, men det skal også passes godt på. Efter mange tro års tjeneste, kan dit tag trænge til en udskiftning. Trænger du til et helt nyt tag? Så er du kommet til det helt rigtige sted. DHK-BYG udfører tagarbejde i højeste kvalitet og med en professionel tilgang og et grundigt forarbejde.

Vi har mange års erfaring med tagrenovering i Aalborg, Svenstrup, Støvring og omegn. Vi kører dog gerne i hele Nordjylland og hjælper med tagarbejde – uanset om der er tale om en mindre tagreparation eller et helt nyt tag.

Vi kan blandt andet hjælpe kunder i Nordjylland med følgende tagarbejde:

 • Tagmontage
 • Lægning af alle typer nyt tag
 • Udskiftning af undertag
 • Vindskede- og skorstensinddækning
 • Kvistinddækning
 • Tagrender og nedløb
 • Renovering af tag

Skal du bygge nyt hus?
​Kontakt dit tømrerfirma ​i Aalborg og hør mere om tagarbejde eller få kyndig vejledning og inspiration til nyt tag.​

​Vi lægger alle slags tag

Vi lægger alle slags tag og kan anbefale et nyt tag i følgende materialer:

 • Tagpaptag
 • Tegltag
 • Ståltag
 • Eternittag
 • Skifertag
 • Decratag

Vi hjælper dig naturligvis også med montering af vinduer og kviste i forbindelse med vores tagarbejde.

​Vejledning til det bedste tagarbejde

Når du hyrer os til at lægge et nyt tag, vejleder vi dig altid til den mest optimale løsning. Ligeledes kommer vi ud til dig for at se nærmere på projektet samt lave opmålinger og lignende.

Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på tagarbejde fra os, når en taglægger har været ude og kigge på opgaven. Vi har en høj faglig stolthed, hvor vi altid sikrer os et resultat, som vi og du er tilfreds med. Vi overholder ligeledes de aftalte arbejdstider og aftaler, der ellers skulle være indgået.

Vi vægter kundetilfredshed meget højt. Derfor har vi også faste samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for, når vi for eksempel laver entreprisearbejde eller skal bruge eksterne fagmænd til mindre opgaver. 

Hvad koster et nyt tag?

Sidder du og tænker ”Hvad koster et nyt eternittag?” eller ”Hvad koster et nyt tegltag?” – så kan vi hjælpe. Ønsker du en konkret pris på renovering eller reparation af tag, er vi de rette at kontakte. Vi giver som sagt et ganske uforpligtende tilbud på tagarbejdet inden du tager stilling til, om opgaven skal udføres.

Vi har over 15 års erfaring og kender branchen ud og ind. Vi går ikke på kompromis med opgaverne og vi sikrer os altid, at resultatet lever op til forventningerne.

Ønsker du lægning af nyt tag eller andet tagarbejde, kan du kontakte os allerede i dag på telefon 91 84 88 88 eller e-mail dhk@dhkbyg.dk. Du kan også benytte kontaktformularen for at få en dygtig taglægger ud for at se på opgaven, inden du får et tilbud.

Vi er din professionelle fagmand, når du skal have udført tagrenovering eller lagt nyt tag!

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 43599607

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk