Nyt tag i høj kvalitet og andet tagarbejde​

​Et stærkt og solidt tag skal beskytte din bolig mod vind og vejr, men det skal passes godt på. 

Efter mange års tro tjeneste, kan dit tag trænge til en udskiftning. Trænger du til et nyt tag? DHK-BYG lægger nyt tag i højeste kvalitet med en professionel tilgang til selve udskiftningen og et grundigt forarbejde.

Vi har mange års erfaring med alt inden for tagarbejde og holder til i Aalborg. Vi kører dog rundt i hele Nordjylland og hjælper dig med dit tag, i eksempelvis Hjørring eller Sæby, hvad enten der er tale om en tagrenovering eller et helt nyt tag.

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende tagarbejde i Nordjylland:

 • Tagmontage
 • Lægning af alle typer nyt tag
 • ​Udskiftning af undertag
 • Vindskede- og skorstensinddækning
 • Kvistinddækning
 • Tagrender og nedløb
 • Renovering af tag

Skal du bygge nyt hus?
​Kontakt dit tømrerfirma ​i Aalborg og hør mere om tagarbejde eller få kyndig vejledning og inspiration til nyt tag.​

Vejledning til det bedste tagarbejde

Når du hyrer os til at lægge et nyt tag, vejleder vi dig til den bedste løsning. Ligeledes kommer vi ud til dig for at se nærmere på projektet for at lave opmålinger og lignende. 

Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på tagarbejde fra os, når en af vores dygtige taglæggere har været ude og kigge på opgaven.

​Vi har en høj faglig stolthed, hvor vi sikrer os et resultat, som du er tilfreds med. Vi overholder ligeledes altid de aftalte arbejdstider og de aftaler, der ellers skulle være indgået.

Vi vægter kundetilfredshed meget højt. Derfor har vi også faste samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for, når vi laver entreprisearbejde eller skal bruge eksterne fagmænd til mindre opgaver. Vi lægger alle slags tag, og kan vejlede og anbefale nyt tag, i følgende materialer:

 • Tagpaptag
 • Tegltag
 • Ståltag
 • Eternittag
 • Skifertag
 • Decratag

Vi hjælper dig naturligvis også med montering af vinduer og kviste i forbindelse med tagarbejde.

Hvad koster et nyt tag?

Ønsker du en pris på renovering af tag eller måske et helt nyt tag, er vores tømrerfirma det rette at kontakte. Vi giver dig nemlig et uforpligtende tilbud på tagarbejdet inden du tager stilling til om opgaven skal udføres.

Vi har 15 års erfaring, og vi kender branchen ud og ind. Vi går ikke på kompromis med opgaverne, og vi sikrer os altid, at resultatet lever op til vores kunders forventninger om nyt tag eller udskiftning af tag.

Ønsker du lægning af nyt tag, kan du kontakte os på 31 76 39 60, skrive til os på dhk@dhkbyg.dk eller benytte kontaktformularen til højre, for at få en dygtig taglægger ud at se på opgaven, inden vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi er din professionelle fagmand, når du skal have udført tagrenovering eller lagt nyt tag.

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG ApS her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 36403438

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk