​Ny træterrasse i høj kvalitet

Drømmer du om en helt ny træterrasse? Så er du landet det rigtige sted. Hos DHK-BYG leverer vi træterrasser i mange forskellige størrelser og variationer. Vi udfører arbejdet i Aalborg, Svenstrup, Støvring og resten af Nordjylland.

Indimellem kræver boligen eller haven en optimering. En terrasse kan give en stor frihed og nydelse i dagligdagen, når vejret tillader det. Med vores 15 års erfaring inden for tømrerfaget, har du mulighed for at få den terrasse, du drømmer om.

For os er tilfredse kunder en vigtig drivkraft i alt, hvad vi gør. Derfor tilbyder vi også vores råd og vejledning hele vejen igennem, så vi sammen kan finde den rigtige løsning for dig. Vi kan tilbyde:

  • 15 års erfaring i branchen
  • Et godt og solidt håndværk i høj kvalitet
  • Overholdelse af faste aftaler og levering til tiden
  • Levering, montering, projektering og udførelse af håndværket

Opbygning af træterrasse efter dine behov

En opbygning af træterrasse afhænger først og fremmest af dine behov. Hårdt træ er oftest det materiale, der er mest brugt og findes i mange forskellige træsorter.

Hårdt træ er i den grad kvalitetsbetonet. Det er et solidt materiale, der kan tåle alt slags vind og vejr.​

Inden vi går i gang, sørger vi for at måle af, så vi har de nøjagtige mål til en opbygning af træterrasse. Vi hjælper dig med at udføre et flot og kvalitetssikret udtryk – få bygget en træterrasse med vores hjælp og vejledning.

Hvad koster en træterrasse?

Vores priser på en ny træterrasse afhænger både af træsorten og størrelsen på terrassen. En lægning af træterrasse kræver derfor først en opmåling. Når vi har talt sammen og målt op, laver vi et tilbud til dig. Er tilbuddet tilfredsstillende, udfører vi efterfølgende arbejdet.

Kontakt os for at høre mere om terrasser

Ønsker du en billig pris og et godt tilbud på en opbygning af træterrasse? Så står vi til rådighed og er klar til at vejlede dig til hver en tid.

Ring til os på telefon 91 84 88 88 eller skriv til vores e-mail dhk@dhkbyg.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 43599607

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk