Hovedentreprise: Vi har overblikket, du får drømmeboligen

Har du brug for en professionel håndværker, der kan få dig i mål med dit næste byggeprojekt? 

DHK-BYG er et tømrer- og entreprenørfirma, der har specialiseret sig i fagentreprise, totalentreprise og hovedentreprise. Det betyder – kort sagt – at vi kan hjælpe med både store og små opgaver og projekter.

Vi har adresse i Aalborg, men udfører opgaver i stort set hele Nordjylland, fx byer som Svenstrup og Støvring.

Hvad er hovedentreprise?

Når vi varetager en hovedentreprise, har vi det fulde overblik over dit projekt og de faggrupper, der er inde over. Ved en større husrenovering kan det fx være nødvendigt at hive elektrikere eller VVS’ere ind over, og i det tilfælde bruger vi vores kontakter, så du får et kvalitetssikret stykke arbejde udført, uden selv at skulle bruge tid på at lede efter de rette fagfolk.

Vi bliver primært hyret til at stå for hovedentreprise på større projekter såsom store ombygninger, renovering og tilbygninger.

Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi hører altid gerne fra dig – og om dit projekt – så vi kan vurdere omfanget på opgaven og komme med et uforpligtende tilbud på den.

Kontakt os på telefon 91 84 88 88, på e-mail dhk@dhkbyg.dk eller via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at bygge med dig.

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 43599607

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk