Byg nyt hus i enhver afskygning​

​Har du planer om at bygge nyt hus, så tag dit professionelle byggefirma med på råd. 

Hos DHK-Byg har vi mange års erfaring inden for murerbranchen, og løser mange forskellige opgaver med nybyggeri. Byg nyt hus med os som dit tømrer- og byggefirma.

Vi er selv lokale i Aalborg, men udfører ofte opgaver på hele Nordjylland, eksempelvis i Hjørring eller Frederikshavn.

Vi ved alt, hvad der er værd at vide inden for byggeri af nyt hus og laver også alle typer af nye bygninger:

Vi udfører både større mureropgaver, som murede køkkener og belægning af klinkegulve, men også mindre opgaver som opsætning af fliser, pudsning af vægge og sokkel reparation.​

For os begynder det gode murerarbejde allerede med den gode planlægning, og det bedste resultat opnås gennem en god kontakt med kunden under hele byggeprocessen når du skal bygge hus.​

Erfaring med at bygge nyt hus i træ

​Når det kommer til nybyggeri, har vi mange års erfaring med en lang række byggeprojekter i træ – fra haveskuret over carporten til et helt nyt træhus eller sommerhus. Alt sammen opført i de smukkeste materialer, som naturen kan byde på. Kontakt din tømrer når du eksempelvis skal bygge nyt hus i træ.

De forskellige træsorter har forskellige egenskaber. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger til husbyggeriet. Her kan du nyde godt af vores faglige kompetencer i rådgivningsfasen, så du i sidste ende står med et færdigt resultat, som holder år efter år.

Uforpligtende tilbud på nybyggeri

​Vi rådgiver gerne i beslutningsprocessen, der sikrer, at du kommer godt i gang med byggeprojektet og får valgt de bedste materialer.

Hvis du ikke har planer om, at bygge nyt hus, kan vi hjælpe med mange andre ting, såsom tilbygning eller ombygning. Skal du heller ikke bygge ud eller bygge om, har vi også rigtig meget erfaring med renovering af hus, facade, badeværelse og meget andet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på nybyggeri hos os, er du velkommen til at kontakte os på telefon ​91 84 88 88, eller skrive til os på dhk@dhkbyg.dk.

Du kan også høre mere om generelle priser og garantier når du bruger os, til at bygge nyt hus.​​​

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 43599607

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk