✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

​HALBYGGERI TIL LANDBRUG OG INDUSTRI

Hos DHK-BYG tilbyder vi halbyggeri til landbrug og industri i Aalborg, såvel som Hjørring og resten af Nordjylland. Overvejer du at få etableret en ny hal, der giver dig mere plads til dit arbejde, kan vi hjælpe dig fra idé til virkelighed. Vi har stor erfaring med at opføre unikke haller i alle størrelser og typer, hvorfor vi også kan hjælpe dig med dit halbyggeri.

Ethvert nyt byggeri vil altid være en investering. Men det er til gengæld en investering værd, når du får des mere råderum at brede dig over. Vi er specialister i alle former for halbyggeri, der har mange års erfaring, stor viden og ekspertise. Vi hjælper dig fra start til slut og kan varetage hele projektet.

PROFESSIONELT HALBYGGERI AF ERFARNE SPECIALISTER

Vil du være sikker på at få opført en hal efter dine ønsker, forudsætter det, at du entrerer med en kompetent virksomhed, der kan sit håndværk.​

​Vi har været med til at mange former halbyggeri af forskellig karakter, og altid har vejen til et succesfuldt resultat været en gennem god dialog med kunden.

Vi opfører en hal, der passer til dine behov, så du får realiseret dit projekt til din store tilfredsstillelse.​ Med vores ekspertise og viden om haller er I garanteret en kompetent samarbejdspartner, der kan assistere fra start til slut med projektet.

KYNDIG SPARRING OG RÅDGIVNING

Har du brug for sparring og rådgivning i forbindelse med dit halbyggeri, er vi erfarne specialister, der kan hjælpe med at føre dine idéer ud i livet. Sammen finder vi en passende løsning, der matcher dine ønsker, krav og behov.

Kontakt os for nærmere aftale på telefon 31 76 39 60 eller skriv til os på dhk@dhkbyg.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med opførelsen af din hal.​​

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt omkring et uforpligtende tilbud på den ønskede ydelse.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg Dhk-byg ApS på Facebook

Tag godt imod vores nye Facebook-side 😁. Hold godt øje med siden! - Den bliver løbende opdateret med historier om diverse projekter og personale, samt servicebeskeder og konkurrencer..

Besøg os på​ Linkedin​