Halbyggeri til landbrug og industri​

Hos DHK-BYG tilbyder vi halbyggeri til landbrug og industri i Aalborg, såvel som Hjørring og resten af Nordjylland. 

Overvejer du at få etableret en ny hal, der giver dig mere plads til dit arbejde, kan vi hjælpe dig fra idé til virkelighed. Som tømrer- og byggefirma har vi stor erfaring med at opføre unikke haller i alle størrelser og typer, hvorfor vi også kan hjælpe dig med dit halbyggeri.

Ethvert nyt byggeri vil altid være en investering. Men det er til gengæld en investering værd, når du får des mere råderum at brede dig over.

Vi er specialister i alle former for halbyggeri, og har mange års erfaring, stor viden og ekspertise i halbyggeri og staldbyggeri. Vi hjælper dig fra start til slut og kan varetage hele projektet.

Professionelt halbyggeri af erfarne specialister

Vil du være sikker på at få opført en stålhal efter dine ønsker, forudsætter det, at du entrerer med en kompetent virksomhed, der kan sit håndværk med opbygning af stålhaller, ridehaller og landbrugshaller. 

Som byggefirma har vi været med til at opføre mange former for halbyggeri af forskellig karakter, og altid har vejen til et succesfuldt resultat været gennem en god dialog med kunden.

Vi kan opføre en stålhal, der passer nøjagtig til dine behov, så du får realiseret dit projekt til stor tilfredsstillelse.​ Med vores ekspertise og viden om haller er I garanteret en kompetent samarbejdspartner, der kan assistere fra start til slut med projektet.

Skal du have bygget en landbrugshal, hestestald eller industrihal med stålspær? Eller en ridehal med et stort grundareal? Uanset dit behov og type af hal, kan vi hjælpe dig med halbyggeri i Jylland. Kontakt os og få en god sparring med en af vores kyndige specialister.

Kyndig sparring og rådgivning

Har du brug for sparring og rådgivning i forbindelse med dit halbyggeri, er vi erfarne specialister, der kan hjælpe med at føre dine idéer ud i livet. Sammen finder vi en passende løsning, der matcher dine ønsker, krav og behov.

Kontakt os for nærmere aftale på telefon 91 84 88 88 eller skriv til os på dhk@dhkbyg.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med opførelsen af din hal.​​

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 43599607

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk