Om DHK-BYG

​DHK-BYG tog i 2014 sine første spæde skridt som nystartet tømrerfirma på markedet. 

Vi specialiserer os inden for renovering, nybyggeri og tagrenovering og udfører en bred vifte af opgaver inden for feltet for såvel private kunder som erhvervskunder i hele Jylland, uanset om der er tale om køkkener, tage, vinduer og døre, facader eller anden form for renoverings- og ombygningsopgaver.

Vi vil gerne skille os ud ved at levere et godt, solidt og holdbart håndværk. Med 15 års erfaring i branchen er kvaliteten for os et varemærke og et kendetegn, der går igen i alt, vi udfører. Hvad enten der er tale om rådgivning og vejledning, projektering, udførsel af selve håndværket eller den høje service, vil kvaliteten skinne igennem, når du vælger os som dit byggefirma.

​​Vi sætter ligeledes en stor ære i at levere enhver opgave til den aftalte tid efter vores kunders ønsker og forventninger.​​

Vi udfører både hoved- og fagentrepriser

​Fra mindre reparationer og små vedligeholdelsesopgaver til de store byggeprojekter i hovedentreprise - der er ikke den opgave, vi ikke påtager os, uanset om den er omfattende og krævende eller simpel og ligetil.

Vi har dygtige samarbejdspartnere inden for alle typer faggrupper, der kan hjælpe os med at løfte opgaven, såfremt der er noget, der rækker ud over vores egne kompetencer.

Her på vores hjemmeside kan du danne dig et tydeligere overblik over de opgaver, vi udfører.

Du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os på telefon 91 84 88 88, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 43599607

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk