Om DHK-BYG ApS

​DHK-BYG tog i 2014 sine første spæde skridt som nystartet virksomhed på markedet. Vi specialiserer os inden for renovering, nybyggeri og tagrenovering og udfører en bred vifte af opgaver inden for feltet for såvel private kunder som erhvervskunder i hele Jylland.

​- uanset om der er tale om køkkener, tage, vinduer og døre, facader eller anden form for renoverings- og ombygningsopgaver.

Vi vil gerne skille os ud ved at levere et godt, solidt og holdbart håndværk. Med 15 års erfaring i branchen er kvaliteten for os et varemærke og et kendetegn, der går igen i alt, vi udfører. Hvad enten der er tale om rådgivning og vejledning, projektering, udførsel af selve håndværket eller den høje service, vil kvaliteten skinne igennem.

​​Vi sætter ligeledes en stor ære i at levere enhver opgave til den aftalte tid efter vores kunders ønsker og forventninger.​

VI UDFØRER BÅDE HOVED- OG FAGENTREPRISER

​Fra mindre reparationer og små vedligeholdelsesopgaver til de store byggeprojekter i hovedentreprise - der er ikke den opgave, vi ikke påtager os, uanset om den er omfattende og krævende eller simpel og ligetil.

​Vi har dygtige samarbejdspartnere inden for alle typer faggrupper, der kan hjælpe os med at løfte opgaven, såfremt der er noget, der rækker ud over vores egne kompetencer.

Her på vores hjemmeside kan du danne dig et tydeligere overblik over de opgaver, vi udfører. Du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os på telefon 31 76 39 60, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt omkring et uforpligtende tilbud på den ønskede ydelse.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg Dhk-byg ApS på Facebook

Tag godt imod vores nye Facebook-side 😁. Hold godt øje med siden! - Den bliver løbende opdateret med historier om diverse projekter og personale, samt servicebeskeder og konkurrencer..

Besøg os på​ Linkedin​

DHK-BYG

Nibevej 48

9200 Aalborg SV

DHK-BYG ApS

CVR: 36403438

Her ligger vi

​Nibevej 48, 9200 Aalborg SV