Tilbygning til hus eller ombygning? Vi hjælper!

Hos DHK-BYG opfører vi enhver tilbygning til hus efter professionelle standarder, hvor vi giver kunden lige præcis den løsning, som de ønsker. Hvor meget vi skal stå for, bestemmer du. 

Vi kan både stå for at hente tilladelse hos kommunen, renovering af hus og vi kan stå for hoved- og totalentreprise i forbindelse med til- eller ombygning.

Vi holder til i Aalborg, men kører ud i hele Nordjylland, fx til Støvring, Svenstrup eller omkringliggende områder, for at lave din tilbygning til hus eller stå for ombygning af dit hus.

​Vil du have boligdrømmene opfyldt? Få en tilbygning til hus

​ Hvilken tilbygning drømmer du om? Et orangeri? Et anneks til dit sommerhus? En udestue i træ? Vi har opført mange forskellige tilbygninger, og derfor garanterer vi, at vi kan hjælpe med at føre din boligdrøm ud i livet.

Vi har mange års erfaring i tømrerbranchen, som har givet os mange gode oplevelser med tilbygning i alle afskygninger. Som dit lokale, højtkvalificerede tømrer- og byggefirma kan vi hjælpe med at bygge din drømmebolig. Du bestemmer selv, hvor stor indflydelse vi skal have – vi står altid til rådighed med professionel sparring og vejledning. ​

Ombygning: et godt og billigt alternativ til en flytning

Hvis du har brug for flere kvadratmeter, kan en tilbygning være et godt og billigt alternativ til en flytning. Med en tilbygning kan du blive boende, men det kræver, du har undersøgt lokalplanen og bygningsreglementet. Vi tilbyder også renovering af din bolig, noget der kan hæve salgsprisen på et gammelt hus markant.

Hvad koster en tilbygning til hus? Kontakt os for rådgivning

Hvis du er i tvivl om de gældende regler for til- og ombygning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan rådgive dig om dine muligheder for at få tilbygning til hus eller en total ombygning. Derudover kan vi også oplyse dig nærmere om vores priser. Når du har kontaktet os, giver vi et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Vi kontaktes på telefon 91 84 88 88, på vores e-mail dhk@dhkbyg.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 43599607

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk