✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

UDSKIFTNING AF VINDUER OG MONTERING AF DØRE

​Vil du give din virksomhed eller bolig nyt liv, kan en udskiftning af døre og vinduer være det rette valg. Hos DHK-BYG tilbyder vi udskiftning af vinduer og montering af døre på en kvalitetsfuld og professionel måde, hvor du får det, som du ønsker.

Vores tømrer- og byggefirma holder til i Aalborg og kører rundt i byen, såvel som Nørresundby, for at hjælpe dig med udskiftning og montering af døre og vinduer. Vi har dog også kunder i både Hjørring og det meste af Nordjylland.

OMHYGGELIGHED VED UDSKIFTNING AF DØRE OG VINDUER

Når du vælger os til at stå for din montering og udskiftning af vinduer og døre, rådgiver vi dig altid til den bedste løsning. 

Vi står ligeledes for hele projektet i forhold til materialer og selve udskiftningen og monteringen af vinduer og døre. 

Vi udfører vinduesmontering for dig, uanset om du skal have monteret en stribe af bondehusvinduer eller et enkelt tagvindue eller vindueskvist, i forbindelse med nyt tag.​

​​Vi har en høj faglig stolthed, og derfor leverer vi ikke et resultat, som du ikke er tilfreds med. Vi udfører altid udskiftning og montering af døre og vinduer efter bogen og med høj kvalitet.

KONTAKT OS I DAG FOR MONTERING AF DØRE

Ønsker du udskiftning af vinduer og døre, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og en af vores tømrere kommer gerne ud til dig og ser på dine nuværende vinduer og døre og laver opmålinger.

Ligeledes rådgiver og vejleder vi dig til den bedste løsning. Kontakt os i dag på telefon 31 76 39 60 eller med kontaktformularen til højre, hvis du ønsker hjælp.​

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt omkring et uforpligtende tilbud på den ønskede ydelse.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg Dhk-byg ApS på Facebook

Tag godt imod vores nye Facebook-side 😁. Hold godt øje med siden! - Den bliver løbende opdateret med historier om diverse projekter og personale, samt servicebeskeder og konkurrencer..

Besøg os på​ Linkedin​