Udskiftning af vinduer og montering af døre​

​Vil du give din virksomhed eller bolig nyt liv, kan en udskiftning af døre og vinduer være det rette valg. Hos DHK-BYG tilbyder vi udskiftning af vinduer og montering af døre på en kvalitetsfuld og professionel måde, hvor du får det, som du ønsker.

Vores tømrer- og byggefirma holder til i Aalborg og kører rundt i byen, såvel som Nørresundby, for at hjælpe dig med udskiftning og montering af døre og vinduer. Vi har dog også kunder i både Hjørring og det meste af Nordjylland.

Omhyggelighed ved udskiftning af vinduer og døre

Når du vælger os til at stå for din montering og udskiftning af vinduer og døre, rådgiver vi dig altid til den bedste løsning. 

Vi står ligeledes for hele projektet i forhold til materialer og selve udskiftningen og monteringen af vinduer og døre.

Vi udfører vinduesmontering for dig, uanset om du skal have monteret en stribe af bondehusvinduer eller et enkelt tagvindue eller vindueskvist, i forbindelse med nyt tag.​

​​Vi har en høj faglig stolthed, og derfor leverer vi ikke et resultat, som du ikke er tilfreds med. Vi udfører altid udskiftning og montering af døre og vinduer efter bogen og med høj kvalitet.

Kontakt os i dag for montering af døre

Ønsker du udskiftning af vinduer og døre, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og en af vores tømrere kommer gerne ud til dig og ser på dine nuværende vinduer og døre og laver opmålinger.

Ligeledes rådgiver og vejleder vi dig til den bedste løsning. Kontakt os i dag på telefon 31 76 39 60 eller med kontaktformularen til højre, hvis du ønsker hjælp.​

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG ApS her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 36403438

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk