Erhvervsbyggeri til alle typer erhverv

Hos DHK-BYG er vi eksperter i erhvervsbyggeri med mange års erfaring. Vi har opført alle former for bygninger til virksomheder i både Aalborg, Hjørring og resten af Nordjylland. 

Vi sikrer, at dit byggeri lever op til de nyeste standarder inden for erhvervsbyggeri til moderne industri, og vi har i processen fuld fokus på de specifikke behov, som netop din virksomhed har.

Har du brug for et større domicil eller en mindre bygning, kan vi hjælpe dig med at realisere projektet, ligesom vi også har stor erfaring med halbyggeri. Vi går lige seriøst til værks - uanset om det er en lille eller stor opgave. 

Vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der sætter en ære i at levere flotte resultater til vores kunder. Kontakt os gerne for at drøfte dine behov og ønsker til erhvervsbyggeri eller renovering af din virksomhed.

Moderne erhvervsbyggeri med professionel byggestyring

Vi går forrest i forbindelse med udviklingen for at kunne tilbyde dig det optimale erhvervsbyggeri. 

Vi følger kontinuerligt med i den byggemæssige modernisering, der hele tiden udvikler sig, hvorfor vi kan tilbyde dig og din virksomhed et flot erhvervsbyggeri i de bedste byggematerialer og med de mest effektive værktøjer.​

Vi går ikke på kompromis med vores faglige integritet, hvorfor du kan være sikker på at få udført et solidt stykke arbejde, uanset om vi udfører totalentreprisen i dit nybyggeri eller varetager en fagentreprise i en renoveringsopgave.​

Har du planer om et nyt erhvervsbyggeri, lytter vi gerne til dine drømme og idéer. Vi vil gerne med fra start til slut, så du ikke skal bekymre dig i løbet af byggeprocessen. Vi varetager det hele, og du får én fast kontaktperson, der bevarer det gyldne overblik. 

Uanset om din fabrik eller butik skal bruge et nyt tag, have bygget helt nye bygninger eller måske bare skal have udskiftet dine vinduer, er vores byggefirma altid klar til at rådgive dig og give et godt tilbud på din entreprise eller opgave.

Lad os tage en uforpligtende samtale

Vil du have en kompetent fagspecialist med i dit byggeprojekt, har vi specialiseret os i netop erhvervsbyggeri af forskellig karakter og har derfor en unik indsigt og viden herom. Vi kan hjælpe dig med at få opført din drømmebygning.

Kontakt os for en ganske uforpligtende samtale på telefon 91 84 88 88 eller skriv til os på dhk@dhkbyg.dk og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig.​ Du kan også med fordel, benytte vores kontaktformular her på siden, så kontakter vi dig snarest muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 43599607

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk