​Vi har stor erfaring med montering af tagrender

Er du på udkig efter montering af tagrender? Hos DHK-BYG får du et omhyggeligt forarbejde til dit næste tømrerprojekt. Vi kører ud til Aalborg, Svenstrup, Støvring og resten af Nordjylland.

Hos os finder du en stor alsidighed og professionalisme. Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget og har med tiden udført mange forskellige tømreropgaver.

Vi søger altid at levere et solidt stykke arbejde i høj kvalitet. Tilfredse kunder er en vigtig faktor i alt, hvad vi gør.

Vi udfører alle tømreropgaver i både større og mindre omfang. Det er vigtigt for os at vejlede kunden fra start til slut, så du får det bedste resultat og den mest optimale løsning for dig. Vi tilbyder:

  • Et grundigt arbejde i høj kvalitet
  • Vejledning, rådgivning, projektering og udførsel af håndværket
  • 15 års erfaring inden for branchen
  • Levering og montering i hele Nordjylland

Uanset hvilken opgave det drejer sig om inden for tømrerfeltet, hjælper vi dig til hver en tid med at finde den bedste løsning.​

Vi tilbyder professionel montering af tagrender

Med vores 15 års erfaring i branchen, har vi stor kendskab til montering af tagrender. Vi tilbyder tagrender i flere forskellige materialer – blandt andet zinktagrender og plasttagrender. Derudover kan du hos DHK-BYG købe tagplader og rendejern.

Vi vil skille os ud på markedet. Derfor kan du hos os få en overkommelig pris uanset hvilke type materialer eller mængder af materialer, du vælger. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og derfor kan vi tilbyde dig et uforpligtende tilbud, når vi har vurderet opgavens opfang.

Uanset hvilken opgave, vi bliver stillet for, leverer vi altid projektet til den aftalte tid. Derfor kan du trygt kontakte os, hvis du søger et solidt håndværk og et tømrerfirma med mange års erfaring og en høj kundetilfredshed.

Kontakt os for flere informationer om tagrender

Har du spørgsmål, brug for vejledning eller et uforpligtende tilbud til en montering af tagrender, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 91 84 88 88 eller skrive til vores e-mail dhk@dhkbyg.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 43599607

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk