​Kvalitetsfuld og professionel udskiftning af døre

Udskiftning af døre i virksomheden eller boligen, kan give bygningen helt nyt liv. Hos DHK-BYG udfører vi montering af døre til gode priser. Vi arbejder altid professionelt og leverer arbejde i højeste kvalitet til gode priser.

Vi har mange års erfaring med udskiftning af indvendige døre og udvendige døre for kunder i hele Nordjylland, herunder især i Aalborg, Svenstrup, Støvring og omegn.

Montering af døre med stor omhyggelighed

Vi giver altid yderst professionel rådgivning og vejledning, hvis du vælger os til at stå for din udskiftning af døre. Vi er eksperter inden for dørmontering og ved altid, hvad der vil se bedst ud til din bygning. 

Vi står gerne for hele projektet – helt fra valg af materialer til montering af døre.​

Noget af det vigtigste for os er vores høje faglige stolthed. Vi forlader aldrig en opgave før du er 100 % tilfreds. Vi arbejder helt efter bogen – og altid til den aftalte tid og pris.

Hvad koster udskiftning af døre?

Vil du gerne vide mere om mulighederne for udskiftning af døre? Så er du velkommen til at kontakte os for mere information. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, kommer vi gerne ud og tager et kig på dine nuværende døre samt laver opmålinger. Ligeledes rådgiver vi dig til den bedste løsning til dine nye døre.

Kontakt os allerede i dag på telefon 91 84 88 88 eller e-mail dhk@dhkbyg.dk og hør mere om montering af døre. Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 43599607

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk