Fagentrepriser med det gode overblik​

Søger du en specialist inden for fagentrepriser i eksempelvis Aalborg eller Hjørring? DHK-BYG er eksperter med mange års håndtering af forskellige projekter i hele Nordjylland.

Vi er et professionelt team bestående af fire kvalitetsbevidste tømrere, der alle arbejder med stor faglig integritet. Vi varetager fagentrepriser og bevarer det gode overblik, således at du som kunde ikke skal bekymre dig om noget som helst i processen.

Fagentrepriser benyttes typisk, når der ikke indgår så mange forskellige håndværkere på et projekt. Som bygherre står man selv for ansvaret for tilsyn og koordinering af hele byggearbejdet, hvorfor vi kan bidrage med vores viden og ekspertise. Tag kontakt til os, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder.​

Professionel inden for fagentrepriser

Som professionel fagentreprenør og byggefirma får du hos os håndværk i høj kvalitet til den aftalte tid og pris. Vi overholder alle aftaler af naturlig respekt for din tid, da vi selv ved, hvordan det er, at vente på et byggeprojekt.​

Vi er alle perfektionistiske fagfolk, der leverer gode resultater inden for fagentrepriser. Alt bliver opført i de bedste byggematerialer, så du får et slutresultat, der lever op til dine forventninger.​

Hos DHK-Byg er vi parate til at hjælpe dig i godt og sikkert i mål med dit byggeprojekt, eksempelvis når du skal bygge nyt hus. Vi rådgiver og vejleder dig fra idé til færdig projekt, og vi sørger for en løbende, tæt dialog, således at du hele tiden er informeret i forhold til, hvor vi befinder os i processen.

Få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt​

Hvad angår fagentrepriser er vi særdeles velbevandret og kan derfor være det firma, der gør dine byggedrømme til virkelighed. Tag kontakt til os tidligt i processen, så vi kan være med fra start. 

Vi hører gerne om alle dine tanker og planer og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave, uanset om du skal have lagt nyt tag eller andre større og mindre opgaver.

Du kan kontakte os på telefon 91 84 88 88 eller skriv til os på dhk@dhkbyg.dk. Vi glæder os til at bygge for dig.​​

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 43599607

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk