Udskiftning af vinduer giver boligen nyt liv

Vil du give din virksomhed eller bolig nyt liv? Så kan en udskiftning af vinduer være det helt rette at gøre. 

Hos DHK-BYG tilbyder vi montering af vinduer på en kvalitetsfuld og professionel måde, hvor du får det lige som du ønsker – og så endda til en god pris.

Vi holder til i Aalborg, hvor vi hjælper kunder med udskiftning af vinduer i hele Nordjylland – herunder blandt andet Svenstrup og Støvring.

Omhyggelighed ved montering af vinduer

Når du vælger os til at stå for din montering af vinduer, rådgiver vi dig altid til den bedste og mest optimale løsning. Vi står ligeledes for hele projektet i forhold til materialer og selve monteringen.

Vi udfører vinduesmontering for dig uanset om du skal have monteret en stribe af bondehusvinduer eller et enkelt tagvindue eller vindueskvist – for eksempel i forbindelse med et nyt tag.

Vi har en høj faglig stolthed og derfor leverer vi ikke et resultat, som du ikke er tilfreds med. Vi udfører altid udskiftning af vinduer efter bogen og i højeste kvalitet.

Kontakt os og hør om mulighederne for nye vinduer

Men hvad koster udskiftning af vinduer? Og kan få lavet helt nye vinduer efter mål? Hvis du sidder inde med spørgsmål som disse, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål – uanset om de drejer sig om priser, materialer eller noget helt tredje. Derudover giver vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud, hvor vi kommer ud til dig og ser på dine nuværende vinduer og laver opmålinger.

Ring til os for at lave en aftale på telefon 91 84 88 88 eller send en e-mail til dhk@dhkbyg.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med montering af vinduer.

Få et uforpligtende tilbud

Såfremt du er interesseret i at vide mere, eller ønsker et gratis tilbud, så tøv ikke med at kontakte os!

Skriv til DHK-BYG her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✔ +15 års erfaring​

✔ Høj faglig stolthed​

✔ Suveræn kvalitet

Vi er specialister i renovering, nybyggeri og tagrenovering. Alle opgaver udføres i altid høj kvalitet, og vi står naturligvis til rådighed med faglig rådgivning og vejledning.

CVR: 43599607

Kontakt os

DHK-BYG ApS

Nibevej 48, 9200 Aalborg SV

Skriv til os på: dhk@dhkbyg.dk